Filmový producent Vratislav Šlajer: Chtěl bych být tričkem s krátkým rukávem

7. září 2022

V dada rubrice Brambora s vejcem tentokrát Ivana s Alešem telefonovali filmovému a televiznímu producentovi Vratislavovi Šlajerovi. Ten mimo jiné prozradil, že kdyby se měl stát nějakým kusem oblečení, chtěl by být tričkem. S krátkým rukávem. Možná dokonce i s límečkem.

Během rozhovoru nám ale dal Vratislav také užitečnou radu do života – zamyslel se nad zásadní otázkou, jestli je horší bolest břicha, nebo bolest zad. Svěřil se také s tím, že by chtěl být jako agent Mulder ze seriálu Akta X.

V hudebním okénku jsme si pustili písničku od kapely Sugababes s názvem Round Round. „Senzační hit z roku 2002,“ drmolil Aleš, který tentokrát mluvil snad ještě rychleji a méně srozumitelně než obvykle, ale tak to máme v Bramboře s vejcem rádi.

Chtěl by být Vratislav radši film, nebo seriál? Jakou květinu doporučuje Aleš lidem, kteří se narodili ve znamení Raka? A je toaletní papír z principu zlý, nebo hodný? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a dozvíte se i to, co byste třeba vědět nechtěli.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.