Jiří Lábus: Na svůj porod vzpomínám hrozně hezky

11. květen 2020

Aleš, který podobně jako Ivana celý víkend hltal RuPaul's Drag Race, se nechal touto reality show tak strhnout, že hned na úvod dal průchod své vnitřní divě a nadšeně se pustil do imitace plyšové postavy Hele ze Studia Kamarád. Ivana to moc neocenila, ale host na telefonu Jiří Lábus dal Alešovi za jeho performanci pochvalu.

Dabér Marge Simpsonové se stejně jako Ivana narodil v porodnici v Londýnské ulici na pražských Vinohradech, na což má prý krásné vzpomínky. Některé nám po telefonu popsal a svoji roli v nich hrály i kleště. V současné době už ale herec nežije na Vinohradech, ani v porodnici, ale ve Vršovicích.

Ivana se chtěla blýsknout svým rádoby rozhledem, a proto se hned oblíbeného herce vyptávala, jestli jako obyvatel této pražské čtvrti fandí místní Bohemce. „Já jsem v životě nebyl na fotbale,“ utnul debatu na tohle téma nekompromisně charismatický představitel Rumburaka. Aleš už se těšil, že bude mít s kým sdílet svou nelibost ke sportu, nicméně herec narozený ve znamení Vodnáře vzápětí oba mátožné moderátory knokautoval tvrzením, že v 80. letech chodil spolu s Oldou Kaiserem a Martinem Dejdarem na tréninky boxu.

Čtěte také

Ivana, která většinu času myslí jen na to, co by snědla (nebo kdy půjde cvičit), ještě na Jiřím vyzvídala, co rád jí. Prý má „vysoký cukr“, ale k jídlu si rád dá všechno. Pečivo ale jí spíš celozrnné.

V hudebním okénku jsme připomněli české pěvecké duo Dýza Boys, které tvořili Ivo (de)Pešák a král žižkovských topinkiád Václav Upír Krejčí. Ti v roce 2002 vydali album se sebevědomým názvem Co píseň to HIT!. Aleš vybral jako důkaz, že toto tvrzení nelže, písničku Dej pusu dej. „Takový temný, až lehounce, viď,“ vnucoval Ivaně a zasněně se u toho pohupoval v bocích.

Zvládne Jiří Lábus po telefonu zahrát Jů i Hele zároveň? Za co dostala Ivana pochvalu? Slyšel někdy Aleš termín split jerk? Uzvedla by Ivana Aleše? A co by si přál Aleš pozítří k narozeninám? Všechno se dozvíte, když si poslechnete celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio

Související