Klidový režim Annabelle: Je jedno, co je za den, pojďme mít všichni narozeniny!

23. listopad 2020

Během lockdownu snadno ztrácíme přehled o dnech. Zpěvačka a rapperka Annabelle, kterou můžete znát i z hudebního pořadu Velký čísla na Radiu Wave, toho využila a sestavila v rámci Klidového režimu – speciálního vydání Plejáku – playlist narozeninových hitů. V hudební selekci, která rozhodně není vhodná k poslechu pouze jeden den v roce, nechybí třeba zpěvačka Anne-Marie, rapper Stormzy nebo Lenny Kravitz. Všechno nejlepší!

„Je jedno, co je za den, pojďme mít dneska všichni narozeniny,“ vysvětluje Annabelle výběr tracků do svého antiúzkostného playlistu, který má potenciál „zvednout spirit“ snad každému z nás – jako bychom právě slavili narozeniny.

„Každý rok se těším na svoje narozky a pokaždé se do toho chci vpravit už od rána, takže si strašně nahlas pustím všechny Happy Birthday playlisty a tančím po bytě,“ dodává Annabelle.

Výběr oslaveneckých tracků není nijak dobově ohraničený, najdeme v něm Cyndi Lauper, AJR, ale třeba i The Beatles. „V mém Plejáku najdete ty nejlepší narozeninové hitovky, které tu máme, takže volume doprava a hodně štěstííí zdrááávííí!“

Oslavte narozeniny úplně všech Plejákem, který sestavila zpěvačka, rapperka a moderátorka Velkých čísel Annabelle. Poslechněte si její Klidový režim.

PLAYLIST:

The Laurie Berkner Band – Happy Happy Happy Birthday
Altered Images – Happy Birthday
AJR – Birthday Party
Anne-Marie – Birthday
Kool & The Gang – Celebration
The Beatles – Birthday
Madonna – B-Day Song ft. M.I.A.
50 Cent – In Da Club
Riton & Kah-Lo – Fake ID
Neil Sedaka – Happy Birthday, Sweet Sixteen
Stormzy – Birthday Girl
Cyndi Lauper – Girls Just Want To Have Fun
The Pointer Sisters – Jump (For My Love)
Charli XCX & Troye Sivan – 1999
Selena Gomez – Birthday
Childish Major – Happy Birthday ft. SZA & Isaiah Rashad
Catastrophe – Party In My Pussy
Lenny Kravitz – Happy Birthday

autor: Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.