Krug s Kotkem testují honosný zahraniční formát. Ustojí stěny Křivoklátu intriky televizních Zrádců?

23. září 2024

Vilma s Mírou si v dalším Slejváku posvítí na novou reality show Zrádci. Ačkoliv těmto označením Míra neholduje, sám preferuje „městečko Palermo na steroidech.“ Jde o zahraniční formát, který se poprvé objevuje v Česku. První díl komerční televize odvysílala v neděli 22. září a kritické očko obou moderátorů při jeho sledování téměř nemrklo.

Zrádcový expert Míra se pokusil porovnat originální verzi s tou z Křivoklátu a okolí. Nešlo nepochválit moderátorsko-herecký výkon Vojty Kotka, který je v pořadu hradním pánem. Vyzdvihl také rozmanité obsazení a to natolik, že jednu účastnici (devětapadesátiletou podnikatelku Alenu) jmenoval svou ikonou týdne. Hlavně za to, jak lhostejně soutěžila s rukou v kapse, ale i jak se minimalisticky prezentuje na Instagramu.

I Vilma do podcastu výjimečně přinesla ikonu ženského pohlaví a to jinou šarmantní dámu, ač smyšlenou. Majitelku marketingové agentury v Paříži, Sylvii ze seriálu Emily in Paris. Ten na Netflixu právě završil druhou část čtvrté série, od které Vilma nedokázala odtrhnout zrak, i když se o to snažila. Poté se s Mírou shodli, že aby se dokázali nést stejně jako elegantní postarší a sebevědomá žena, musí se nejdříve přestat hrbit.

Pusťte si aktuální díl popkulturního podcastu Slejvák a zjistěte, jak rezonuje nové album Katy Perry, která se snaží se o násilný návrat na hudební scénu. Ustála, respektive utančila své vystoupení na VMAs? A nezapomeňte se podělit o své týdenní ikony na Instagramu @slejvak_radiowave!

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.