Libido teče, ale pomalu. Přes nedostatek postelové akce jsou Bridgertonovi pořád vrchol comfort TV

28. červen 2024

Aleš, Vítek a Tomák zjistiili, že z coleslawu se stává trendy slovo na sociálních sítích. Zejména v sexuálním kontextu. Znovu proto ohlásili chystanou podcastovou minisérii Jí vůbec ještě někdo coleslaw? Díky tomu je tolik nemrzelo, jak moc se nepovedl dokument o konci kariéry Rogera Federera, ani fakt, že v nové sezóně seriálu Bridgertonovi se málo souloží… a málo pije pivo.

„Já se dívám dál, pro perlivost, lehkononost a svěží rychlost, s jakou je to celý natočený,“ říká Aleš o seriálu Bridgertonovi, který Tomák odmítá sledovat, protože se v něm pije málo piva. „Dominantou třetí sezony je fenomenální Nicola Coughlan jako Penelope Featherington. I když ložnicová akce tentokrát přichází až ve druhé polovině a není nijak zvlášť extra, pořád je to vrchol comfort TV,“ hodnotí Aleš novou řadu. „Lidio teče, ale pomalu,“ dodává.

Tomák naopak poděkoval tichým hlasem, že se do kin vrátila hororová série Tiché místo. Nový díl s podtitulem První den přesunul děj do New Yorku. „Lidožraví mimozemšťané opět nevidí, ale skvěle slyší. Tím, že se tentokrát pohybujeme ve velkoměstě, dostává tahle série spoustu nových nápadů. V důsledku je ten film vlastně spíš videoherní putování různými prostředími. I když je to vkusně udělané, je znát, že je to derivát prvního filmu,“ vynáší Tomák nad filmem svůj soud.

Jak dlouho vydržel Tomák sledovat Rogera Federera plakat? Čeká Martina Pleštila Tvrdá odplata za to, že byl příliš shovívavý k otřesnému filmu s Jessicou Albou? Je dobrý nápad vzít svou dospívající dceru na narozeninovou oslavu do mezinárodních vod? Čelisti – extra dlouhé peri peri pro vaše uši.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.