Ondřej Havelka: Asi bych si na sebe nevzal červenou

2. únor 2022

V milé rubrice Brambora s vejcem telefonovali Ivana a Aleš zpěvákovi, který umí také stepovat, Ondřeji Havelkovi. Ten na sebe hned zkraje prozradil, že by si na sebe nevzal červenou barvu a že nenávidí kedlubnové pyré. Aleše, který miluje znojemskou omáčku, samozřejmě zajímal názor Ondřeje na teplou kyselou okurku, ale došlo i na zásadní dotazy týkající se pověrčivosti, šťastných čísel, hnusu a konzumace hub.

Ondřej Havelka v rozhovůrku také vysvětlil, jak mu při silniční kontrole pomáhá skutečnost, že kdysi účinkoval v pořadu Malý televizní kabaret. V hudebním okénku jsme si sice nepustili nic z kabaretu, ale pustili jsme si skladbu Doop z roku 1994. Ta je podle Ivany otřesná, ale podle mnohých (a povolanějších) je bezvadná a Aleš si ji prý rád pouštěl s kamarádkou Monikou na louce.

Proč máte dávat do pračky tenisáky a má Ondřej Havelka radši slané brambůrky, nebo slané tyčinky? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a načerpejte klíčové vědomosti.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.