Pohádková telenovela Camily Cabello a rap o sójových bobech

29. červenec 2021

Ve světovými žebříčky inspirované hudební selekci mají aktuálně speciální místo dechové nástroje. Moderátoři Velkých čísel nadměrné troubení přisuzují zčásti letní sezóně a zčásti náhodě. Co se ale za náhodu rozhodně považovat nedá, je globální úspěch K-popového boybandu BTS.

Jejich hit singly rozpoutaly další žebříčkovou rošádu a s návratem máselného tracku Butter na první příčku americké hitparády nyní dorovnali letošní skóre Olivie Rodrigo. Singly obou jmen si letos na vrcholu užily celých osm týdnů.

Náhlý nárůst zájmu o remixovou verzi tracku Levitating od Duy Lipy, na níž hostuje neomalený DaBaby, způsobily jeho pokračující eskapády, kterým se Annabelle s Filipem věnovali v novinkové rubrice. Tentokrát si DaBaby neodpustil homofobní poznámky na stagi festivalu Rolling Loud v Miami.

Rubrika No. 1 se zaměřila na jména, která v minulosti tak moc dominovala hitparádě Billboard Hot 100, že se mohla z prvního místa sesadit tak akorát sama. Víckrát než jednou v kariéře se to podařilo pouze The Beatles, Usherovi, Justinovi Bieberovi a Drakeovi. Nakonec kvůli netrpělivým očekáváním jeho nové desky zazněl Drake.

Neohroženě se internetovými trendy dere nahoru aktuální videosingl Lil Nase X s názvem Industry Baby, před jehož explicitností rapper varoval. Novinka produkovaná Kanyem Westem a producentským duem Take A Daytrip nyní získala i „necenzurovanou verzi“, s níž Lil Nas X báječně vytrollil své fanoušky.

Hymnu ke každému červeným vínem ovlivněnému tanci v kuchyni vytvořila zpěvačka Camila Cabello, jejíž videosingl Don’t Go Yet se radostně vrací k latin popu. K velkému překvapení moderátorů Velkých čísel se rappeři bbno$ a Rich Brian rozhodli na společném tracku rapovat o nezralých sójových bobech – a to navíc v rytířské zbroji.

Proč Kanye West přebývá ve skromné ložnici sportovního stadionu v Atlantě? Varoval Lil Nas X před explicitností svého aktuálního videoklipu oprávněně, nebo šlo o lživý marketing? A co si potřebuje Morgan Wallen zkontrolovat na odvykačce? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.