Polyamorie, rohlíky, vrtění zadkem a šlofíky po obědě spolu s nejlepší hudbou ve výběru Radia Wave

25. červenec 2022

Prázdninová pondělí s sebou už tradičně nesou výběr toho nejlepšího, co jsme pro vás v posledním roce natočili. Připravte na zamyšlené Buchty, potrhlé Čelisti, roztačený Get Down a úsporné Bourání, které poradí, jak na levný rodinný dům. K tomu přidáváme i dvě aktuální reportáže – o prospěšnosti odpoledních šlofíků a o nelegálních poplatcích v českých gynekologických ordinacích. A těšit se můžete i na nový letní playlist nabitý tribálními rytmy!

Hudební playlist pro čtvrtý prázdninový týden si můžete poslechnout pod úvodní fotkou. Aktuální výběr z našich nejlepších pořadů najdete pod článkem.

Hodinový hudební playlist tentokrát namíchal moderátor Jarda Petřík aka DJ Koxoy. „Pro Top léto jsem připravil skladby, které možná nejsou typickými klubovými bangery, ale to jim nijak neubírá na energii a schopnosti roztančit letní parket. V tomhle případě teda spíš nějakou louku nebo jiný prostor pod otevřeným denním i nočním nebem. Čekají vás totiž tribální rytmy, rozostřené melodie, hudba evokující šamanské rituály a tančení kolem ohňů. Zkrátka mix žánrů jako je tropical house, leftfield nebo cumbia s etnickými motivy z Indonésie, Latinské Ameriky i Blízkého východu,“ láká k poslechu Jarda.

autor: Radio Wave
Spustit audio

Více o tématu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.