Představujeme SFS 2012: La Formela, Ivana Kaňovská

17. březen 2012

V tomto dílu Modeschau jste soutěžili o dvě pozvánky pro speciální hosty Shooting Fashion Stars a jednu pozvánku nabídneme i v příštím vysílání. Kromě soutěžení jsme v Modeschau představili první dvě jména z letošních 4 Shooting Fashion Stars, kterými jsou Ivana Kaňovská, LaFormela, Hana Frišonsová a Petra Pluháčková.

30. března, poslední pátek v měsíci, se v Praze uskuteční módní událost jara. Po roční odmlce se vrací večer Shooting Fashion Stars, na kterém se představí 4 nastupující hvězdy českého autorského návrhářství a jeden host, kterým je tradičně už renomovaný český designér. Tentokrát je tímto hostem Jakub Polanka.

Ivana Kaňovská je autorkou kolekce Tension. Její modely jsou z latexu a dalších speciálních materiálů, které si návrhářka sama vytvořila a vytvarovala. Ženy v oděvech Tension působí jako odvážné bojovnice z budoucnosti, které sází na klasické ženské zbraně. Rozhovor s Ivanou Kaňovskou natočila Anna Mayerová.

Kolektiv LaFormela tvoří Katarína Kopková, Miroslava Kohutiarová a Antonín Soukup. S čerstvou kolekcí Ravens Flight jste je už mohli zahlédnout v různých časopisech nebo na www.notjustalabel.com. Stejně jako Ivana Kaňovská byl kolektiv LaFormela ve finále soutěže New Fresh Style na Prague Fashion Weekend 2011. S LaFormelou natáčela Anna Mayerová.

02585142.jpeg

Playlist:
Food Pyramid – Oh Mercy (Moon Glyph)
Andrea Parker – The Rocking Chair (Mo Wax)
TOKiMONSTA ft. Rucyl – Fame Boozers Lullaby (Brainfeeder)
Peter Gordon & Love Of Life Orchestra – Roses On The Disco Floor (DFA)
Mo Kolours – Mini Culcha, Beautiful Swimmers Remix (One Handed)
Soul Mountain – O Soumaya (uns.)
Paleman – Hunt (uns.)
Balam Acab – Just Stay (Tri Angle)

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka