Rocker a showman Vilém Čok: Teď jsem myl čtrnáct dní žaluzie

30. březen 2020

Vilém Čok nám v telefonátu prozradil, že chtěl udělat radost manželce, a proto se rozhodl umýt doma žaluzie. Zdůraznil ale, že rozhodně nešlo jen tak o nějaké otírání vlhkou utěrkou. Žaluzie prý odmontoval, odnesl na zahradu a následně je, jak sám říká, ostříkal odshora až dolů, vyčistil, nasprejoval, naolejoval a zase pověsil zpátky do oken.

Ivana proaktivně navrhla, že by si za to zasloužil (bohužel zatím neexistující) cenu Přemka Podlahy. To se Vilémovi zamlouvalo a skromně přiznal, že je teď v oboru mytí žaluzií skutečným odborníkem. Ivana s Alešem nejsou odborníky vůbec na nic, ale co není, může být.

Aleš, který v minulém týdnu zhruba třikrát veřejně nasliboval, že okamžitě začíná s ostrým tréninkem, se Vildy ptal na jeho cvičební režim. Zpěvák a showman prý denně běhá a hází vrhacími noži. Zejména druhá aktivita se Alešovi zamlouvala a přiznal, že u něj doma by byli všichni moc spokojení, kdyby se začal věnovat zrovna tomuto koníčku.

Čtěte také

Ivana, která od začátku Viléma familiárně oslovovala Vildo, se nemohla dočkat, až se konečně řeč stočí na její oblíbené téma, zda je lepší houska nebo rohlík. Nestárnoucí hudebník, který si ale rád dopřává tzv. pití pro důchodce, v tom měl okamžitě jasno: houska má bochánky a je moc rozpláclá, zatímco rohlík se líp drží a hezky se vejde do pusy. Navíc připomíná královské žezlo, pochvalovala si Ivana, která dnešní díl Brambory s vejcem bůhvíproč doporučuje poslouchat vestoje.

Jelikož jsme dnes ještě uvolněněji než obvykle zpovídali člověka, který natočil mj. album s názvem Zbožňuju tvou buchtu, sáhli jsme v hudebním okénku po lechtivém hudebním projektu E-rotic, který v roce 1995 bodoval s písní Max Don't Have Sex With Your Ex. Pak už skoro s ničím nikdy nebodoval, dokonce ani v Oceánii, takže by byla škoda si jeho eurodancový klenot s animovaným klipem nepřipomenout.

Kolik kilometrů denně Vilda uběhne? Co si dá dnes k večeři? Chtějí mít Ivana s Alešem komplexy? A kdo nakonec vytáhl žaluzii moudrosti? Poslechněte si celý rozhovor.

Spustit audio

Související