Špatné návyky Eda Sheerana a mimoplanetární vibe Doja Cat. Když se ztratíš, zavolej Tylerovi

8. červenec 2021

Americká zpěvačka a rapperka Doja Cat se v tomto týdnu se svým hit singlem Kiss Me More, na kterém ji doprovází SZA, podívala zatím nejvýš v americkém hudebním žebříčku. Nepochybně k tomu přispělo i vydání její mimoplanetárně stylizované třetí studiové desky Planet Her, na které přechází mezi zpívanými vokály a bezservítkovým rapem plynuleji než kdy dřív. Annabelle s Filipem si ale ještě o něco víc užili poslech nové desky Tylera – Call Me If You Get Lost.

Aktuální díl Velkých čísel tentokrát mírně suploval i hudební pořad Flám, který reprízoval – zazněly taneční bangery In Da Getto a Rasputin v úpravě od DJe Majestica. S novým, ale podle Filipa poněkud vyčpělým singlem se po delší době hlásí Ed Sheeran, který vyměnil flanelové košile za růžové sako a upíří zuby. Novinku Bad Habits od těžké průměrnosti nezachraňuje ani videoklip režírovaný Davem Meyersem, který je v záplavě jiných klipů sázejících na kartu divnosti příliš málo divný na to, aby byl zábavný.

S o mnoho poutavějším klipem přišla francouzsko-alžírsko-americká R&B/pop star Lolo Zouaï, které se silně bipolárním videosinglem Galipette podařilo zkombinovat boxování pod vodou, gymnastiku, drogový kartel, testování postelí v tenisových kraťasech a fackování plyšových medvědů.

Annabelle s Filipem se zaměřili i na předávání letošních BET Awards, kde byli oceněni samí jejich oblíbenci. S unikátní live show se tam předvedl právě i Tyler, The Creator, který s novým albem vévodí americkému albovému žebříčku.

Lze gay pride oslavit lépe než trackem Rasputin? Jak zní love song od běžně uřvané rapperky Rico Nasty? A proč kolumbijský reggaetonový zpěvák J Balvin připomíná Dádu Patrasovou? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka