Tereza Černochová: Nelíbí se mi slovo šmejdit

13. duben 2022

Hostem dada rubriky tentokrát byla zpěvačka Tereza Černochová a místy se ke slovu dostal i její pejsek, což Ivana velice ocenila. Účastnice StarDance se hned na úvod svěřila, že její oblíbené slovo je šeřík. A to i přes to, že nemá ráda slova začínající na š. Samozřejmě jsme se jí proto museli zeptat, jaký výraz začínající tímto písmenem tedy nesnáší. „Nelíbí se mi slovo šmejdit,“ prozradila rodačka z Prahy.

Zajímalo nás i to, jaký má členka dnes již rozpadlé kapely Black Milk vztah k houbám, které miluje Aleš. Tereza prý taky houby miluje a nevadí jí ani červi, kteří v nich občas žijí. V rozhovoru jsme ale zabrousili taky k tématu koní, barev, pověrčivosti, životní moudrosti a chlebíčků.

V hudebním okénku jsme si pustili skladbu od Depeche Mode, které Ivana nikdy moc neposlouchala, což ale nikoho nejspíš nezajímá. Aleš vybral písničku Never Let Me Down Again a poučil všechny o tom, že její text je možná o něčem jiném, než by se na první pohled zdálo.

Jak se jmenuje Terezin pes, čeho se zpěvačka štítí a jaký finský velikonoční zvyk by si Aleš rád připomínal nejen o Velikonocích? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio

Související