Too Hot to Händel: Přitáhne sexy reality show spíš milovníky barokní hudby, nebo salátu coleslaw?

18. srpen 2023

Aleš, Tonda a Šárka v nových Čelistech oslavují extrémní sporty, drag i barokní hudbu. Došlo na strhující dokument o free divingu, novou sezónu RuPaul's Drag Race All Stars i návrat Sexu ve městě. Nejdůležitějšími tématy týdne ale byla eroticko-vážnohudební reality show Too Hot to Handle a zpráva o Alešově a Tondově chystaném podcastu o salátu coleslaw.

Reality show Too Hot to Handle, jejíž účastníci a účastnice musí společně strávit měsíc bez sexu, má za sebou pátou sezónu. „Pořád je to zábava, i když občas u toho musím dýchat, abych se nepoblil,“ soudí o ní Aleš.

„Ukazuje se, že to není show o zříkání se sexu ve prospěch osobního rozvoje, ale spíš tam jde o to, co nejrychleji se spárovat,“ říká Šárka, která už se spárovat stihla a do studia přišla čerstvě po návratu ze svatební cesty.

Který z moderátorů má Nejhlubší nádech a kdo by při potápění bez kyslíku nejrychleji omdlel? Došlo v RuPaul's Drag Race All Stars 8 konečně na lip sync na nějaký hit skupiny Yo Yo Band? Měla Šárka lepší svatbu než Paloma z brazilského dramatu Marcela Gomese? A jak to bylo dál…? Čelisti, to je salát coleslaw pro vaše uši.

Kdo je víc sexy: účastníci reality show Too Hot to Handle, nebo Georg Friedrich Händel? Čelisti mají jasno
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.