Velbloudi dostali botox a žena usnula v nákupáku. To jsou nej zprávy minulého týdne

17. prosinec 2021

Zuzana Fuksová a Ivana Veselková v aktuálním díle podcastu Mikrovlnky vybírají ty nejchutnější hranolky ze zpravodajského friťáku. Jako obvykle se zaměřily na těžko pochopitelné zprávy jak ze světa, tak z regionů.

Ivanu jako milovnici zvířátek zaujala zpráva o tom, že z velbloudí soutěže krásy v Saúdské Arábii diskvalifikovali více než čtyřicet zvířat. Porotci totiž zjistili, že někteří chovatelé velbloudům aplikovali do obličejů botox, aby byli vizuálně přitažlivější. Chovatelé protáhli velbloudům kontury obličeje, zvětšili jim hlavy a rty a uvolnili jim obličejové svaly. Uff, myslí si o tom své Mikrovlnky.

Zuzanu jako fanynku mrazivých příběhů upoutala informace o tom, že seniora na náledí v Brně uvěznily nevhodné boty. Vysvobodili ho až strážníci.

Následovala další brněnská zprávička: žena se opila a usnula v obchoďáku. Jakmile hlídka uslyšela o tom, že v obchodním centru, které se nachází v centru Brna, leží na podlaze žena, vyjela do akce. Při příjezdu skutečně spatřila alkoholem zmoženou výletnici, jak spokojeně odpočívá mezi výlohami. Strážníci se proto rozhodli opilou vzbudit. Jak to ale dopadlo, to se dozvíte až při poslechu.

Je mezi opojenou paní, uvíznuvším seniorem a botoxovými velbloudy nějaká tajemná souvislost? Vůbec ne, míní Zuzana s Ivanou, ale komu to vadí? Zahoďte ambice pochopit svět a radši si poslechněte všechny novinky ze známého vesmíru v novém díle Mikrovlnek.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka