Výhra milionů díky čínskému koláčku a maturita v divočině. Chcete snad vědět ještě něco?

13. červen 2019

Ivana Veselková a Zuzana Fuksová v novém díle podcastu Mikrovlnky vyzobávají to nejvíc a top ze zpravodajského dvorečku. Jako košaté osobnosti je zaujala celá plejáda zpráv. Za všechny zmiňme info o maturitě na Aljašce, která spočívá např. v lovu mořské okurky a spaní v pustině.

Pokud vám to nestačí, přidejme ještě kauzu synů Donalda Trumpa, kteří v irské hospodě zvali celou sešlost, aby pak tvrdili, že nemají hotovost. Zda už hostinská dostala zaplaceno i s dýškem, je záhadou. Ivana bratrům a jejich čestnosti fandí, ale Zuzana si myslí, že paní vrchní bude mít manko v inventuře.

Jako obvykle došlo i na zprávu z rodiště Zuzany, opět z odvětví hasičského cechu. Hasič-senior Radek Málek se totiž stal vicemistrem světa v naturální kulturistice. Ivana Brnu závidí jejich sportovní výkony, což je poznat v jejím hlase, to si řekněme na rovinu.

Je mezi těmito zprávami nějaká tajemná souvislost? Pusťte si celý nejnovější díl Mikrovlnek a uvidíte, že není, což ale vůbec nevadí.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.