Yzomandias jede tvrdě a Raego domů do náruče mámy. „Dadae, body-ody“ a další halekačky

26. listopad 2020

Od minulého dílu se počítadla hitparád příliš neprotočila. Za zmínku ale stojí Billie Eilish, která se s filozofickým singlem Therefore I Am vyhoupla na druhou příčku Billboard Hot 100. Tahounem týdne tentokrát nebyl nikdo jiný než sama Annabelle, jejíž track Dadae, na kterém spolupracovala s producentem Cehou z labelu Blakkwood, neúnavně boduje v tuzemských rádiích. Jak řekl Filip, dál než do Velkých čísel už to dotáhnout nejde!

Při hledání tracku do rubriky No. 1 se tentokrát Annabelle s Filipem vrátili do roku 1996, kdy se oba narodili, a ve Velkých číslech tak zazněl hit singl No Diggity od R&B skupiny Blackstreet, na kterém hostují i Dr. Dre a Queen Pen. Filipa song vrátil myšlenkami rovnou zpátky do porodnice, vzápětí se ale oba moderátoři přiznali k tomu, že No Diggity nejprve považovali za tvorbu zpěváka Nicka Murphyho aka Cheta Fakera.

Annabelle prozradila, že k žánru R&B ji přivedla především její máma, a tak nebylo od věci vzdát všem mámám hold novou skladbou „motivátora mladých ľudí“ Raega. Na singlu Máma naštěstí nechybí královna kýčovitých refrénů Olga Lounová a řvoucí lví král Petr Kolář.

Jako správný syn z české rap game svou mámu podpořil i Yzomandias, což víme díky jeho novince Jeď tvrdě nebo jeď domu. Po uvolněnější Designer Flow teď už druhým singlem předznamenává vydání desky Prozyum.

Pokud pomineme mrazivé počasí, Filipa zamrazilo hlavně z představy, že se má znovu zabývat dalším předáváním hudebních cen. Překvapivě mu ale nakonec nedávné American Music Awards šly po chuti, dokázal ocenit především skvělý pěvecký výkon Shawna Mendese nebo show excentrické rapperky Megan Thee Stallion.

Kdo patří k sobě jako dům a jeho pozemek? Je lepším poslem dobrých zpráv Petr Kolář nebo Megan Thee Stallion? A jaké omamné látky jsou veřejnoprávní? Poslechněte si nový díl Velkých čísel!

Playlist:

CEHA & ANNABELLE – Dadae
BLACKSTREET – No Diggity ft. Dr. Dre & Queen Pen
YZOMANDIAS – Jeď tvrdě nebo jeď domu
RAEGO – Máma ft. Olga Lounová & Petr Kolář
SHAWN MENDES & JUSTIN BIEBER – Monster
MEGAN THEE STALLION – Body
TIERRA WHACK – Peppers And Onions
MILEY CYRUS – Prisoner ft. Dua Lipa
IANN DIOR – Holding On

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka