Za vodou s Denisou Kasl Kollmannovou

10. prosinec 2012

Denisa Kasl Kollmannová je vedoucí katedry marketingové komunikace a PR na FSV UK, kde učí od roku 2007 a kde byla také proděkankou. Proč se rozhodla věnovat marketingu nejen prakticky, ale i akademicky? Proč se podle ní na tento obor hlásí tolik mladých lidí? A zaměstnala by své studenty?

Jakých chyb se lidé v marketingové komunikaci nejčastěji dopouštějí? Jak se jí žilo a studovalo v Tokiu? Jaký je rozdíl v PR ministerstva a soukromé firmy? Čím je z hlediska marketingu specifická móda a design? A proč jsou v této oblasti úspěšnější ženy než muži?

Denisa Kasl Kollmannová je specialistka na oblast public relations (zejména interakci PR a mediální komunikace), na interkulturní komunikaci v marketingu a na marketing značek v oblasti módy a designu. V minulosti působila na Ministerstvu zahraničí ČR. Je spoluzakladatelkou serveru Markething.cz. Vystudovala mediální studia na FSV, absolvovala roční stipendijní pobyt na Tokyo University of Foreign Studies.

autoři: Robert Candra , Martin Melichar
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.