Začíná podcast, který se nestydí. Šeptem vás vezme na rande za intimními příběhy

4. únor 2020
Šeptem

15. února startuje Šeptem, podcast o vztazích, lásce a sexu. Každou sobotu vám Bára Šichanová přinese zážitky a zkušenosti ze soukromí lidí z různých prostředí, oblastí i etap života.

Kdy a jak můžou fungovat otevřené vztahy? Co očekáváme od manželství? Je potřeba mít v posteli srandu? A proč mnohdy nejsme v pohodě s vlastním tělem? I to jsou témata, do kterých se Šeptem pustí. V úvodní epizodě podcastu uslyšíte o zkušenostech s prvním sexem. Pro třicátníky může mít tahle mentální kategorie podobu mlhavé vzpomínky a klišé spojeného s lehkou pachutí (Bára mluví za sebe i za část redakce Radia Wave). Jak jsou na tom ale ti, kterým je dnes kolem dvaceti? A jak o sexu, intimitě a vztazích přemýšlejí?  Počkejte si na první díl a zatím si poslechněte teaser! 

Podcast Šeptem najdete od 15. února každý týden na webu wave.cz/septem. K odběru podcastu se můžete záhy přihlásit na wave.cz/podcasty.

 

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.