Daddy Yankee už zase obšlehává staré hity a Ca$hanova Bulhar má fungl nové pantofle

17. září 2020

Ve třetím díle Velkých čísel se Annabelle s Filipem opět vydali na vrcholy hitparád. Mimo folkovou Taylor Swift, která posílá kamarádům a kamarádkám z showbyznysu domů kardigany, došlo třeba i na osmdesátkový funky hit od Diany Ross.

Portorický rapper Daddy Yankee pokračuje v recyklování starých hitů a Annabelle to prokoukla i přesto, že jsou ve španělštině. Došlo i na připomenutí tahouna minulého týdne, teprve devatenáctiletého amerického rappera 24kGoldn, který po žebříčcích úspěšně šplhá dál. Na tuzemské scéně je teď možné potkat Ca$hanovu Bulhara v nových pantoflích, na tracku Kolaps prozradil, že má teď s.r.o. a řidičák je mu k ničemu, protože je stále v podnapilém stavu.

Čtěte také

Taylor Swift nás všechny se svou osmou studiovou deskou Folklore překvapila nejen jejím náhlým, neohlášeným vydáním, ale hlavně tím, jak moc je alternativní. Taylor se totiž vrátila k folkovému písničkářství, přesto se ale drží na úctyhodných pozicích světových hitparád. Moderátory Velkých čísel nejvíc zaujal singl Cardigan, jehož vydání Taylor podpořila zasíláním kardiganů svým spřáteleným celebritám.

Dokáže Usher na své nové tvorbě inovovat, nebo mu z nultých let zůstaly jen kvalitní dance moves? A která píseň chytila Annabelle za srdíčko? Poslechněte si třetí díl Velkých čísel!

Playlist:

Diana Ross – Upside Down
Taylor Swift  Cardigan
Ca$hanova Bulhar  Kolaps
Mr Eazi & Major Lazer  Oh My Gawd ft. Nicki Minaj & K4mo
Usher  Bad Habits
Dua Lipa  Don’t Start Now (Kaytranada remix)
Daddy Yankee, Anuel AA & Kendo Kaponi  Don Don
Mothica  Vices
Tate McRae  You Broke Me First

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Související

  • ON AIRY w/ DVOJLITRBOYZZ

    Dávej rozhovoris w 2LBOYZZ, který se za náma zastavili do študka v sestavě CA$HANOVA BULHAR, ICY L, DORIAN, GANJA a ILJA. 2L bangery included

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka