Kim Jong-un se chystá vymýtit „zlou rakovinu“ jménem K-pop a Bad Bunny venčí osm psů naráz

17. červen 2021

Premiérová dlouhohrající spolupráce mezi rap stars Lil Babym a Lil Durkem nazvaná Voice Of The Heroes se katapultovala na 1. místo albového žebříčku – 16 z celkových 18 tracků z desky se také drží v hitparádě Billboard Hot 100. Na tuzemské scéně se svým novým albem aktuálně boduje Romeo české rapové scény Ca$hanova Bulhar a v rádiích posledních několik dnů pravděpodobně nejvíc slýcháte nový singl Imagine Dragons. Ti se poprvé od roku 2018 hlásí o slovo s novým materiálem.

Portorická pěvecká superstar a záviděníhodný multitalent Bad Bunny se poprvé za svou kariéru podíval do Top 10 amerického žebříčku s čistě sólovým trackem. V novém videosinglu Yonaguni, jehož název odkazuje na stejnojmenný japonský ostrov, dokazuje, že dokáže udělat dobrý track, venčit osm psů naráz, a dokonce vyloudit nějaká slova v japonštině. O další chytlavý refrén se postarala kapela Mirai – novinka Volám dostala producentskou i textařskou péči (jako už tradičně) od Annabellina „příti“ Ondřeje Fiedlera.

Dlouhé čtyři roky mlčení teď novozélandská zpěvačka Lorde přerušila vydáním titulního videosinglu z připravované desky Solar Power. Novinka obsahuje četné popkulturní reference, zní spíš jako něco z katalogu Primal Scream a jsou v ní ke slyšení vokály Phoebe Bridgers či Clairo. Většina pozornosti je ohledně nového releasu Lorde ale stejně věnována doslova odhalenému album coveru. Ve Velkých číslech tomu nebylo jinak – Annabelle s Filipem se zaměřili na problematiku holých vs. krytých zadků.

Spokojilo se (po nastoupení na vlak jménem Prachy) rapové trio Migos definitivně se sestupnou tendencí kvality svých desek? Kdo se s Vinem Dieselem cítí maximálně v pohodě? A jak vypadá neúspěšný sedmiměsíční pokus o rozvod? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka