O výběru finalistů TSD 2012 a o Módění v Leporelu

21. leden 2012

Svěží událost spojující fotografii a mladou autorskou módní tvorbu v brněnském Domě umění. Respektovaná soutěž nastupujících designérů v rámci veletrhů Styl a Kabo v Brně.

To jsou dvě události, které si určitě nenecháme ujít. Výlet na Módění a finále Top Styl Designer 2012 doporučujeme každému, kdo se zajímá o mladou českou návrhářskou generaci.

V Brně se už počtvrté odehraje Módění, událost, která má podpořit současnou mladou designérskou tvorbu. V příjemném prostoru Leporela v brněnském Domě umění se na pátek 10. února chystá vernisáž módních fotografií a přehlídka. Modelkami fotografa Jana Grombiříka byly architektka Eva Jiřičná a česká topmodelka Jana Knauerová. Své modely představí šest návrhářů, mezi kterými figurují mimo jiné Miro Sabo, Daria Makeeva nebo Karolína Juříková. Více se o události dozvíte od Olgy Vrbíkové z Leporela.

Kdo rozhodoval o tom, jací návrháři se letos stanou finalisty soutěže Top Styl Designer? Podle jakých kritérií a jakým způsobem porotci hodnotí práce mladých návrhářů? Jak budou vypadat finálové přehlídky na Stylu a Kabo, které se odehrají 12.,13. a 14. února? Ptali jsme se jedné z organizátorek Markéty Švábové.

Odkazy:
facebook.com/events/Módění
bvv.cz/styl-kabo/top-styl-designer

Playlist:
Matthew Dear – In The Middle I Met You There (Ghostly International) 3:51
Pictureplane – Real Is A Feeling, Grimes Remix (Lovepump United) 4:06
Boxcutter – Panama (Planet Mu Recodrs) 3:51
Francis Bebey – The coffee cola song (Born bad records) 5:06
Tony Cops – Umberto (Visage Musique) 3:58
Shawn O Sullivan – Free Flight (Juno Records) 5:24
Crone Craft – Harsh Realm (uns.) 3:22

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.