Pavel Berky a Matěj Pardus: Možná bychom se zasnoubili dřív, kdyby bylo jasnější, kdo koho požádá

6. červen 2021

„Matěj miluje připravovat překvapení, proto bylo nečekané, že jsem to udělal já,“ poodkrývá módní návrhář a kuchař Pavel Berky přípravy na zásnuby se zpěvákem a tanečníkem Matějem Pardusem. Ten k tomu dodává: „Dlouho mi trvalo u Pavla pochopit, jak poznám, že mě má rád, protože to nedokáže slovy říct.“

S Pavlem a Matějem jsme se bavili také o krocích, které by měly následovat po jejich zasnoubení. „Celou dobu jsme mysleli, že budeme mít registrované partnerství, ale v tuto chvíli se projednává zákon, že bychom mohli mít regulérní svatbu, tak počkáme, jak se to vyvine.“ A co říkají na otázku dětí v páru stejného pohlaví? „Máme spoustu kamarádek, co nám nabízí, že nám odnosí dítě, ale my nechceme jít proti přírodě, proto je pro nás adopce lepší volba,“ říká 31letý zpěvák Matěj.

„Když byl Pavel v soutěži Masterchef, bylo to náročné: on byl půl roku v hotelu, doma jen o víkendu. Musel jsem se hodně starat o jeho podnikání, a tak výrazné odloučení jsme za svůj vztah nezažili,“ popisuje Matěj změny, které do jejich vztahu vnesla reality show, kde Pavel okouzlil národ i porotu a umístil se na 3. místě.

Kdo se snáze vytočí? Který z obou mužů chodí jako první do dveří? A bojí se smrti? To vše a mnohem víc se dozvíte v nové epizodě Pochlap se, kam přijali jako první pár pozvání Pavel Berky a Matěj Pardus a nebáli se mluvit napřímo.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.