Zkouškový, díl #2: Co je to za holku?

14. květen 2020

Influencerka Ema se vzpamatovává z nepříjemného setkání se svým bývalým klukem. Potkali se minulý týden v klubu, kam šla s kamarády tancovat. Její kámoška Linh má trochu jiné problémy. Během zkouškového pomáhá v rodinné restauraci, takže se pořádně nestíhá učit. Navíc pořád myslí na Tomáše, Emina bratra, se kterým se minulý týden seznámila.

Rodiče recepční Johany mají pocit, že práce v hotelu není pro jejich dceru dost, a tak ji chtějí zaměstnat ve své firmě. To ale Johana rozhodně nechce. Její spolubydlící, tanečník Juraj, začíná už tak trochu štvát svého přítele. Pohodář Zdeněk je už zpátky z Erasmu ve Španělsku, jeho nejlepší kámoš Tomáš s ním ale nezajde ani na pivo. A přitom by Zdeněk tak moc potřeboval nepříjemnou situaci doma s někým probrat.

Poslechněte si druhý díl podcastového seriálu Zkouškový, ve kterém se medik Tomáš dozví, jak vlastně funguje pračka. Někdo řeší školu, někdo rodiče a všem je jasné, že ty nejtěžší zkoušky je letos čekají jinde než ve škole.

Spustit audio

Epizody Zkouškového

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.