Co je ten největší flex? Bad Bunny i Ice Spice ukazují dominanci

1. červen 2023

Své prvenství na vrcholu amerického singlového žebříčku si dál užívá americký country zpěvák Morgan Wallen, jehož nově nabyté rekordy Annabelle už nerespektuje. Asi ho má dost. Koho ve Velkých číslech každopádně nikdy nemají dost? Bad Bunnyho! Jeho čerstvý videosingl Where She Goes přiměl Filipa k údivu a Annabelle k poznávačce zvířat.

Největší globální hvězda reggaetonu totiž flexí způsobem, kterým nemůže flexit jen tak někdo – ve výše zmíněném videoklipu se mihnou slavné tváře jako Lil Uzi Vert, Dominic Fike nebo Frank Ocean. Musíte ale pořádně zbystřit, abyste je stihli, prostor dostanou jen na ploše několika málo vteřin.

Od nálepky one-hit wonder se svými činy silně distancuje rapperka z Bronxu Ice Spice, která získala jednu z největších platformem, na které je možné v současné americké mainstreamové hudbě dosáhnout – společný song s Taylor Swift. Nová verze skladby Karma vznikla pro reedici jejího alba Midnights. I Annabelle už se postupně začíná řadit mezi Swifties, dál totiž opěvuje Taylořiny textařské schopnosti.

Jak moc hvězdně nabitý bude soundtrack chystaného blockbusteru Barbie? A v čem měli rockeři Royal Blood slabý moment na pódiu? Pusťte si čerstvý díl Velkých čísel!

autoři: Filip Černý , Annabelle
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.