Dominik Hašek: Nechtěl bych mít tchoře v garáži

10. září 2020

V mírně obskurní rubrice Brambora s vejcem se tentokrát Ivana s Alešem dovolali hokejové legendě a rodákovi z Pardubic Dominiku Haškovi. Ten v minirozhovoru mimo jiné prozradil, že se nikdy moc neztotožňoval s přezdívkou Dominátor, která se zrovna Alešovi moc líbí a taky by ji chtěl. „Nikdy v životě nenajdete podpis Dominika Haška jako Dominátor. Pokud najdete něco s podpisem Dominátor a mám to být já, tak je to určitě fake,“ vysvětloval legendární brankář.

„Moc nabubřelé, že,“ pochleboval Aleš muži, který získal dvakrát cenu pro nejužitečnějšího hráče NHL. Ivanu, která nikdy žádnou cenu za užitečnost nedostala (a ani nedostane), nejvíc zajímali Dominikovi dva psi. „Jeden je anglický setr, ten se jmenuje Gándhí. A pak mám maďarského ohaře a ten se jmenuje Cheerio,“ svěřoval se muž, který byl v roce 2015 uveden do Síně slávy IIHF.

Ivana byla spokojená, že se kromě jídla (na které ale samozřejmě taky došla řeč), což je její oblíbené téma, tentokrát v Bramboře s vejcem dostalo i na psy. Aleš zavětřil, že zvířata jsou Dominikovo oblíbené téma, a proto se hned vyptával, jaké zvíře se hokejistovi a v současné době podnikateli hnusí. „To jste mi dal tou otázkou. Tak asi bych nechtěl mít tchoře v garáži,“ zamýšlel se Hašan, ale hned dodal, že má rád všechna zvířata.

Do hudebního okénka milovník letních rytmů Aleš vybral skladbu Don’t Go Away od Fun Factory, což je kapela původem z Hamburku. Ivanu tak moc rozněžnila představa tohoto přístavního města, že dokonce ze samého nadšení napodobila křik racků, což všichni posluchači určitě moc ocení.

Proč je Dominik Hašek nimrod? Má radši housku, nebo rohlík? A co třeba slunečnicovou bulku? Je Aleš myslivec, nebo nemyslivec? A měla by Ivana jet na dovolenou lodí do Hamburku? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.