Petra Ptáčková pro SFS, Market a), Storm

22. září 2009

My Light Blue Story je kolekce inspirovaná tancem provazolezců, se kterou se Petra Ptáčková představí na letošních Shooting Fashion Stars. 4. října 2009 s kromě ní předvedou v Laterně Magice, Boris Hanečka, Leo Macenauer.

Dále SISTERSCONSPIRACY (viz. rozhovor o kolekci ORLANDO) a Boa Design, se kterými vám přineseme rozhovor v příští Modeschau. Rozhovor s Petrou Ptáčkovou o módě, SFS a capoeiře si poslechněte zde.

O víkendu 26. a 27. září 2009 proběhne v nové galerii a) na pražském Albertově trh s originálním autorským designem. Akce s názvem Market by se v galerii a) měla od nynějška konat pravidelně dvakrát ročně. Jaké značky a designéry vám Market představí se dozvíte od Moniky Hakové.

V obchodech Storm najdete novou kolekci hodinek, která je už tradičně propojená se šperky a doplňky. O vývojí a zaměření Stormu natáčela rozhovor s Lubošem Petrem reportérka Anna. storm

odkazy:
www.petraptackova.com
sfstars.cz
www.galeriezaa.cz
www.stormwatches.cz

playlist:
CSS - Rat Is Dead (Sub Pop)
Au Revoir Simone - Another Likely Story, Neon Indian Remix (Moshi Moshi)
CFCF - Monolith (Acephale)
SALEM - ohK (Acephale)
Dark Meat - The Faint Smell of Moss (Orange Twin Records)
Get Back Quinozi - Police And Thieves (uns.)
Panther - Love Is Sold (Killrockstars)
Suckers - It Gets Your Body Movin´ (Iamsound)
Vibes - Night Court (Not Not Fun)

autor: nikamay
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.