Zkouškový, díl #1: Chceš jít s náma na party?

14. květen 2020

Medik Tomáš se na party seznamuje s nejlepší kamarádkou své sestry Emy. Linh studuje stejně jako Ema ekonomku, ale mnohem víc by ji bavilo studium scenáristiky. Trochu se ale bojí, co by na to řekli její rodiče. Tomáše sice medicína tak úplně neštve, co ho ovšem nebaví vůbec, je neustálý tlak jeho otce, který je primář a kariéru doktora vlastně Tomášovi naplánoval on.

Zatímco Tomáš se seznamuje s Linh, studentka politologie Johana se rozchází se svojí holkou. Její spolubydlící Juraj má na rozdíl od Johany důvod slavit, protože se dostal do užšího výběru uchazečů o prestižní rezidenční pobyt na taneční škole v Portugalsku. Pohodář Zdeněk se má brzy vrátit z Erasmu a klid ho doma rozhodně nečeká.

Poslechněte si první díl podcastového seriálu Zkouškový, ve kterém někdo vztah začíná a jiný ukončuje. Někdo řeší školu, někdo rodiče a všem je jasné, že ty nejtěžší zkoušky je letos čekají jinde než ve škole.

Spustit audio

Epizody Zkouškového

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.