Klára Vytisková: Nemám ráda šéfy a autority, proto jsem zpěvačka

31. srpen 2020

Kláru Vytiskovou znáte jako zpěvačku excentrických Toxique nebo porotkyni Česko Slovenské SuperStar. Ujeté pokojíčky už si na podiích nestaví a nekonečné nákupy v sekáčích vystřídala sousedská setkání v Úněticích u Prahy, kde Klára s rodinou žije. Jak se zhostí podivných úkolů a výzev Hany Řičicové a Vítka Svobody? To se dozvíte v další epizodě Karaoke!

Jela by Klára radši na Hip Hop Kemp, nebo Kryštof Kemp? Koho by si vzala s sebou na pustý ostrov? Časový limit deseti vteřin je neúprosný a Kláře se opravdu nechce zpívat. Zvládne výstřední hudebnice odpovědět na záludné otázky?

Kdyby jí někdo držel pistoli u hlavy, vybrala by si špičku, nebo indiánka? Eda Sheerana, nebo Aštara Šerana? Poslechněte si celý díl podcastové série, ve kterém dojde kromě legrace i na Klářinu rozpolcenost mezi alternativou a mainstreamem, vztah k autoritám, emoce vyvolané hudbou nebo aktuální desku Love is Gold, která vyšla na začátku března.

Šel by Hugo Toxxx radši na pivo s Vladimirem 518, nebo s Mikem Trafikem? Které tři věci štvou na veganství Bena Cristovaa? A jak Ventolin ke svým brýlím přišel? Odebírej Karaoke jako podcast a poslouchej i další díly ujeté podcastové série Hany Řičicové a Vítka Svobody.

autoři: Hana Řičicová , vis
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.